החלפת נורה ברכב – עשו זאת בעצמכם
יש דברים שלא צריך לגשת למרכז השירות כדי לסדר – כמו החלפת נורה לבד. למידע נוסף כנסו למאמר
זמן קריאה: 5 דקות | 21/01/25
ברכב שלנו, יש לא מעט פעולות תחזוקה שיכולות להיות מבוצעות על ידי הנהג. ללא צורך בכלי עבודה מיוחדים או לבזבז זמן רב וכסף במרכז שירות. פעולות פשוטות של הוספת נוזל שטיפה לשמשות, בדיקה והוספה של שמן מנוע, בדיקה והוספה של נוזל הקירור למנוע וכמובן בדיקה קריטית של לחץ ניפוח האוויר בצמיגים.
זו שורה של פעולות בסיסיות מאד שמומלץ לבצע אחת לחודש ויבטיחו שהיונדאי שלכם תהיה בשיא הכושר. למה בספר הרכב מומלץ אחת לחודש? כי אם למשל זו בתקופת המעבר והחמסין מתחלף בגשם וקור, הירידה בטמפ’ תגרום גם לירידה בלחץ האוויר שבצמיגים (ככה זה – פיזיקה). צמיג שאיבד 3 עד 6 PSI מלחץ הניפוח המומלץ יגרום לתחושת שיוט, ירידה בחדות ההיגוי ועליה בצריכת הדלק.
אחת הפעולות הבסיסיות ביותר שחשוב שנעשה הוא לבחון את תקינות הפנסים השונים. כיום ברכבי יונדאי יש פנסי DRL או תאורת יום, ישנם פנסי LED והאלוגן, מאותתים, ויחידות תאורה מרשימות לפנים ומאחור.

סוגי נורות לרכבי יונדאי
סוגי הנורות שיש בדגמי יונדאי השונים לאורך השנים הן נורות האלוגן בסיסיות, בשנים האחרונות נורות
כיום אפשר למצוא בעיקר נורות האלוגן ברמות האבזור הבסיסיות ונורות LED ברמות האבזור הבכירות יותר. היתרון הגדול שיש לנורות LED, למעט עוצמת התאורה החזקה וצריכת זרם נמוכה, הוא אורך חיים הרבה יותר ארוך מזה של נורת האלוגן שעדיין משתמשת בסליל להט. כך שרבים הסיכויים שלא תצטרכו כלל להחליף נורת LED כל חיי הרכב.
מחיר החלפת נורה ברכב
למרבה המזל המחירים של נורות אינו כה גבוה. בין שקלים בודדים לקצת יותר ממאה שקלים לנורות האלוגן ו-LED המגיעות מיצרנים מוכרים. נורה אחורית תעלה כ-40 שקלים, נורת האלוגן קדמית תעלה כ-90 שקלים, נורת בלם ונורת חניה יעלו כ-50 שקלים כל אחת (במקרים רבים נורת הבלם בעלת סליל כפול והיא גם התאורה האדומה הקבועה שמאחור. בנוסף לנורות האלה, כל הנורות הקטנטנות של המאותתים שבצדדים, על המראות או של גופי התאורה הקטנים שברכב יעלו כ-10 שקלים ליחידה. כמובן שהמחירים משתנים ממקום למקום – היו צרכנים חכמים ותשוו.
החלפת הנורה מתחילה ראשית כל בהורדה של ספר רכב רלוונטי לכם מאתר יונדאי ישראל וזיהוי איזה סוג נורה עליכם לרכוש. סוג הנורה מצוין שם באופן ברור ביותר. עתה עברו לעמודים העוסקים בתחזוקת הנהג ושם תמצאו הנחיות מדויקות – לכל דגם וגרסה – שלב אחרי שלב כיצד להגיע לגוף התאורה, איך להוציא את הנורה השרופה ולחבר את החדשה.

החלפת נורה ברכב יונדאי
למשל רכבים חשמליים כמו איוניק 5 ההמלצה היא לגשת למרכז השירות אבל אם זה לא אפשרי אפשר להחליף נורה לבד. לפני תחילת העבודה יש לוודא שתיבת ההילוכים ב-P, להעביר את המנוע ל-OFF ולוודא שהמפתח מחוץ לרכב. בנוסף, יכול להיות שהנורות חמות ויש להיזהר בהחלפה. בפנס החזית באיוניק 5 יש כמה נורות: פנס ראשי, פנס חניה ותאורת יום, פנס איתות. הפנס הראשי הוא מסוג LED והוא משולב ביחידת התאורה כך שיש להחליף את היחידה כולה. לעומת זאת אפשר להחליף פנס איתות. יש לנתק את הכבל השלילי של המצבר 12 וולט, להסיר את תפסי מגן בית הגלגל שמתחת לפגוש הקדמי. להגיע משם לבית הנורה ולשחררה על ידי סיבוב נגד כיוון השעון. עתה מסירים את הנורה השרופה על ידי לחיצה וסיבוב נגד כיוון השעון עד שהלשוניות יתיישרו מול החריצים – הנורה תצא.
יש להקפיד לא לגעת בידיים חשופות בנורה החדשה (השומן שעל היד עשוי לגרום לשריפה מהירה של הנורה) ולהכניסה בסדר פעולות הפוך לאופן ההוצאה. לא לשכוח לחבר מחדש את חיבורי החשמלי, את מגן הגלגל ואת המצבר ולוודא שהמאותת עובד עתה כשורה.
לסיום הערה חשובה – בכל פעולת תחזוקה יש להקפיד על ציוד הגנה בסיסי לעיניים ולגוף.
אם הנחיות החלפת הנורה ברכב המופיעות בספר הרכב מרגישות מאתגרות מדי או שאתם חוששים מגרימת נזק לרכב. גשו למרכז השירות. ליתר בטחון.









